Trädgård & odlingslådor

Trädgårdsgruppen
I föreningen finns en trädgårdsgrupp som tar hand om planering och de flesta inköp av växter, planteringar och blommor. Det är dock allas ansvar att hålla trädgården i fint skick och vid behov hjälpa till att vattna, rensa ogräs och även köpa in mindre blommor till krukor och planteringar om detta behövs. Finns det intresse av att engagera sig lite mer i trädgården och vara med i trädgårdsgruppen, anmäl detta nedan.
Planteringslådor
På baksidan av fastigheten finns nio planteringslådor. Där kan man som medlem i föreningen odla sina egna växter, kryddor och blommor samt ansvarar för skötseln av planteringslådan. Det är trevligt om dessa används, så att det inte bara blir ogräs som växer där. Planteringlådorna bokas via kö-lista. Finns intresse av en planteringslåda, anmäl detta nedan. Och har man en planteringslåda som man inte använder och vill avsäga sig den, meddela även detta nedan, så får någon annan möjlighet att använda den.
Kryddland
Det finns även ett kryddland med fler olika kryddväxter, nedanför det yttre cykelförrådet. Detta är till för alla boende att fritt plocka och plantera. Vattna om det behövs och plantera gärna ut kryddväxter som blivit över.


Trädgård & odlingslåda