Tvättstugan

Information om tvättstugor, bokning och felanmälan

Tvättstugor
Föreningen har två tvättstugor på bottenvåningen. Tvättid bokas med den låscylinder som har ditt lägenhetsnummer och som hör till din lägenhet. Om du saknar cylinder finns det att köpa från Söderkyl 08-55696200 
(ange lägenhetsnummer).

Observera att ditt lägenhetsnummer står på din lägenhetsdörr. Ange att det är en Wascator bokningstavla T-86.40236 F med blå kolvar). 

Värt att tänka på:
De flesta tvättmaskinshaverier beror på att medlemmar tvättat plagg som skadat maskinen. BH-byglar som fastnat i maskinen kan kosta föreningen tiotusentals kronor. Använd därför alltid tvättpåse eller tvätta dessa plagg för hand. 


Det vanligaste felet på torktumlaren är överhettning, orsakat av att tumlaren körts med ludd som täpper till luftcirkulationen. Undvik detta genom att kontrollera att filtret är rent innan du startar tumlaren.

Felanmälan tvättstuga
Här kan du göra felanmälan direkt till Söderkyl. Söderkyl har hand om servicen för tvättstugorna och nedan kan du göra en felanmälan som går direkt till företaget. Vill du istället kontakta de direkt, är kontaktuppgifterna:  

SÖDERKYL AB
Markörgatan 3 136 44 HANDEN
Tel: 08 556 962 00
Mail: info@soderkyl.se
www.soderkyl.se

Felanmälan tvättstuga