Digitalt låssystem iLOQ S5

Fördelarna med låssystemet är många, bl. a. kan borttappade nycklar spärras, tillfälliga nycklar kan delas ut på distans för entreprenörer, nya nycklar till boende ordnas direkt i fastigheten, inga rekvisitioner eller besök som måste göras hos låssmedsbutiker etc.

Bra att veta:
Då nycklarna drivs av rörelseenergi, kan det i början upplevas att det krävs några försök för att öppna dörren. Men man lär sig ganska snabbt hur nyckeln fungerar och det är oftast en vanesak.

Kommande:
Snart byts låsen i lägenhetsdörrar hos de som beställt detta. Även läsare och nyckelskåp kommer inom kort. En app i mobilen för alla boende, vilket ger möjlighet att öppna entrédörr på distans m.m. Mer information ges löpande.

OM iLOQ S5 
iLOQ drivs helt utan batterier och el. Rörelse energin som genereras, då den elektroniska nyckeln sätts i låset, är strömkälla för att läsa av behörigheten och öppna dörren. iLOQ S5 är ett självkommunicerande låssystem, vilket innebär att alla lås, nycklar och enheter kommunicerar och sprider information mellan varandra. Det gör säkerheten beständig och låssystemet uppdaterat och intakt. Behörigheter läggs på nyckeln, vilket gör att en nyckel kan användas till alla lås man ska ha tillträde till. Mer information om iLOQ S5 finns här. 

Frågor? Kontakta styrelsen/nyckelansvarig om ni inte hittar svar på er fråga. Kontaktformulär finns här. 

Läsare och koddosa

Nyckel med tagg för avläsning

Det senaste från iLOQ

iLQO S5 är det senaste från iLOQ

Drivs av rörelseenergi

El- och batterifritt låssystem